نقش رهبری دیجیتال در شکل‌گیری فرهنگ سازمانی نوآور - سیدعلی تبار, سیدهادی (تکنولوژی در کارآفرینی و مدیریت استراتژیک)
هدف از پژوهش حاضر بررسی نقش رهبری دیجیتال در ترویج فرهنگ سازمانی نوآور و تأثیر آن بر ایجاد تغییرات مثبت در سازمان‌ها بود. این مطالعه کیفی با استفاده از مصاحبه‌های نیمه‌ساختاریافته با ۱۹ شرکت‌کننده از میان مدیران و کارکنان سازمان‌های پیشرو در حوزه دیجیتال انجام شد. در این پژوهش، سه مضمون اصلی شناسایی شدند: نقش رهبری دیجیتال در تسهیل ارتباطات دیجیتال و ترویج فرهنگ نوآوری، تأثیر فرهنگ سازمانی نوآور در ارتقاء همکاری و انعطاف‌پذیری، و نقش آن‌ها در ایجاد تغییرات مثبت در سازمان. بنابراین می‌توان نتیجه گرفت رهبری دیجیتال و فرهنگ سازمانی نوآور عناصر کلیدی برای رشد و پایداری سازمان‌ها در عصر دیجیتال هستند. رهبران دیجیتال با ترویج یک فرهنگ نوآورانه می‌توانند به تقویت نوآوری و بهبود عملکرد سازمانی کمک کنند.