تبیین مدل ساختاری ابعاد نظام نوآوری مأموریت محور (MIS) در راستای تکمیل زنجیره ارزش در صنعت آهن و فولاد (مطالعه موردی: شرکت بین‌المللی توسعه صنایع و معادن غدیر) - کرشی, میثم; آقاجانی, حسنعلی; سلطان زاده, جواد (تکنولوژی در کارآفرینی و مدیریت استراتژیک)
هدف تحقیق حاضر تبیین مدل ساختاری ابعاد نظام نوآوری مأموریت محور در راستای تکمیل زنجیره ارزش در صنعت آهن و فولاد در شرکت بین‌المللی توسعه صنایع و معادن غدیر بود. جامعه ‌آماری تحقیق، شامل مدیران و کارشناسان شرکت‌های زیرمجموعه شرکت بین‌المللی توسعه صنایع و معادن غدیر و شرکتهای تابعه (شرکت سنگ‌آهن گهر زمین، شرکت توسعه آهن و فولاد گلگهر، شرکت اکتشاف معادن و صنایع غدیر، شرکت فولاد شاهرود، شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان، شرکت فولاد غدیر نیریز و شرکت فولاد آلیاژی ایران) است. باتوجه‌به اینکه این شرکت‌ها حدود 4500 نفر کارمند دارند بر اساس حداقل حجم نمونه بر اساس متغیرهای پنهان 351 نفر با روش نمونهگیری در دسترس به‌عنوان نمونه آماری انتخاب شدند. روش جمعآوری دادهها پرسش‌نامه محقق ساخته‌ای بود که بر اساس تحقیق کیفی کرشی و همکاران (1402) ابعاد نظام نوآوری مأموریت محور استخراج شد. تکنیک تحلیل دادهها روش مدل‌یابی معادلات ساختاری با کمک نرم‌افزار Smart PLS بود. روایی و پایایی ابعاد تحقیق بر اساس مدل اندازهگیری در معادلات ساختاری مورد تایید قرار گرفت. یافتههای تحقیق نشان داد همبستگی مشاهده شده بین همه ابعاد تحقیق معنادار است بجز بین ایجاد فرصت‌های نوآوری مأموریت محور و ارتقای سیاست‌های فناورانه، ایجاد فرصت‌های نوآوری مأموریت محور و تدوین سیاست‌های مأموریت‌گرا، ایجاد فرصت‌های نوآوری مأموریت محور و پرورش منابع انسانی، بسترهای لازم جهت یادگیری گروهی و تدوین سیاست‌های مأموریت‌گرا، توسعه زیرساخت‌های صنعت فولاد و ارتقای سیاست‌های فناورانه، چالش‌های پژوهشی و پرورش منابع انسانی معنادار نیست. حاصل شدن مقدار  613/0 برای GOF نشان از برازش کلی قوی مدل در تحقیق حاضر دارد.