نقش تکنولوژی‌های بلاکچین در ایجاد شفافیت و امنیت در معاملات مالی کارآفرینی - احتشامی نژاد , احسان; پاکزاد, مهدی (تکنولوژی در کارآفرینی و مدیریت استراتژیک)
این تحقیق با هدف بررسی تاثیر فناوری بلاکچین در افزایش شفافیت و امنیت در معاملات مالی در اکوسیستم کارآفرینی انجام شده است. یک رویکرد تحقیق کیفی مورد استفاده قرار گرفت، که شامل مصاحبه‌های نیمه‌ساختاریافته با کارشناسان و عمل‌کنندگان در حوزه بلاکچین و مالی بود. داده‌ها از طریق تحلیل موضوعی برای شناسایی موضوعات و دسته‌بندی‌های کلیدی تجزیه و تحلیل شدند. این مطالعه پنج موضوع اصلی را شناسایی کرد: شفافیت در معاملات، امنیت معاملات، تاثیر بر کارآفرینی، پذیرش و چالش‌ها، و زیرساخت‌های فناوری. هر موضوع شامل زیرمجموعه‌ها و مفاهیم متعددی است که فواید بالقوه و چالش‌های پیاده‌سازی بلاکچین در معاملات مالی را نشان می‌دهد. فناوری بلاکچین فرصت‌های قابل توجهی برای بهبود شفافیت و امنیت در معاملات مالی ارائه می‌دهد. با این حال، پذیرش گسترده منوط به غلبه بر چالش‌های فنی و قانونی است. تحقیقات آینده باید بر توسعه استراتژی‌های عملی برای ادغام بلاکچین در بخش‌های مختلف تمرکز کند.